ředitelna: 553 773 333

sborovna: 553 773 940

Školní 90

Háj ve Slezsku, 747 92

Třetí odpoledne aneb barevný den pokračuje

K obědu jsme měli fazolovou polévku a kuřecí nudličky s rýží. Po poledním klidu pokračoval program v dílnách. Opět přinášíme fotky z každé barevné skupiny:


Zelené „Pandozebry“ po poledním klidu začaly čtením textu o vajíčku. O tom, jak se v něm rodí nový život a z čeho všeho je složeno. Děti čekala také skupinová práce, ve které si z nabízených úkolů vybraly tvoření „vaječného úkolu“, který se jim nejvíce líbil. Ve druhém bloku pak s paní učitelkou Krzestanovou byly plavat na hotelu Kamzík.


Modré „Žížalky“ strávily odpoledne venku s paní Mlčochovou. Stejně jako skupina dopoledne stavěly sněžná hnízda, užily si sněhu a následně je čekalo kašírování vajec a tvorba plakátků k vejcím – který pták snáší vejce, které vytvářím.


Žlutí „Kamzíci“ absolvovali výuku EVVO s panem Balážem (blok mladý ochránce přírody) a následně se ponořili do práce s textem a ve skupinách i samostatně tvořili na téma „vejce“ s paní učitelkou Loňkovou.

 


Všichni jsme se sešli před večeří u první várky balíčků z Háje, které dovezl pan Pochyla. Děkujeme rodičům za zásilku, zbytek dorazí večer s panem ředitelem.

Teď už se těšíme na večeři, tentokrát pro nás pan kuchař připravil dukátové buchtičky s krémem. Po večeři nás čeká přednáška horské služby, pan záchranář přijede sem za námi na Moravici. O tom co nám povídal a jak jsme ukončili třetí společný den určitě zase napíšeme.