ředitelna: 553 773 333

sborovna: 553 773 940

Školní 90

Háj ve Slezsku, 747 92

Barevné dopoledne třetího dne

Ze snídaňového rautu si každý vybral, co mu chutná (dnes byly párky, lupínky nebo pečivo se sýrem, salámem, šunkou i čerstvou zeleninou). Ve čtvrt na devět jsme se rozdělili na „barevné“ skupiny, ve kterých dnešní den strávíme. Všechny důležité informace přináší naše Nastěnka.


Žlutá skupina – „Kamzíci“ – strávila celé dopoledne s paní Janou Mlčochovou, ve výtvarně zaměřených blocích stavěli „hnízda“ ze sněhu a následně vyráběli vajíčka (kašírovali).


Modrá skupina – „Kyselé žížalky“ se hned ráno ponořila do zásad a tajů mladého ochránce přírody s panem Balážem, který svou dílnu opepřil i hudební vsuvkou, ve které si děti zazpívaly s kytarou. Ve druhém dopoledním bloku byli Kamzíci plavat s paní učitelkou Krzestanovou.



Zelená skupina – „Zebropandy“ – zahájila den sportovně v tělocvičně hotelu Kamzík, a to pod vedením paní učitelky Krzestanové. V druhé části dopoledne Zebropandy s panem Balážem také zpívaly a zkoumaly poznávání přírody očima mladých ochránců přírody.

Na oběd se zase přesouváme na Kamzík, což je fajn, protože děti, které právě plavou, nebudou muset hned do zimy. A po poledním klidu pokračujeme. Dáme o sobě zase vědět…