ředitelna: 553 773 333

sborovna: 553 773 940

Školní 90

Háj ve Slezsku, 747 92

ŠD a BLACK&WHITE školní ples

Když jsme se dozvěděli téma letošního školního plesu  – a to BLACK & WHITE, vybavily se mi sněhobílé, něžné baletky v kontrastu s rockovými dračicemi oděnými v černém. A pak už byl jen krůček ke kapele KISS a choreografie na vystoupení dětí ŠD začala nabírat konkrétní podoby.

Baletky to měly malinko obtížnější. Přeci jen naučit se baletní pozice, udržet rovnováhu a ještě se trefit do rytmu hudby W.A.Mozarta není jen tak. Holky ale s nadšením pilně trénovaly, aby poté mohly být “ vysvobozeny” rockerkami z páté třídy a pořádně to rozjet na hudbu kapely KISS v podání našlapané (převážně klučičí) party školní družiny.

Ani estetická stránka vystoupení nemohla pokulhávat, a tak se Kissáci pustili do vyšperkovávání svých kytar. Černá, bílá a stříbrná barva za chvíli zdobila nejen

kytary, ale i podlahu družiny.

Baletky si naopak s grácií jim vlastní stříhaly sukýnky za záclon a hlavou se jim honily myšlenky, jak učesat rozkošné drdůlky.

Obrovské díky patří rodičům, kteří dokonale doladili outfity svých dětí, takže na plesové pódium vpluly ladné baletky, přihnaly se divoké rockerky a diváky roztleskala téměř autentická kapela KISS.

Závěrem snad věta jedné z vystupujících dívek: “ Strašně se mi to líbilo! Úplně všechno! A už se moc těším na další rok na ples, jak a co budeme zase nacvičovat.”

 

Moc děkuji,

Jana Mlčochová