ředitelna: 553 773 333

sborovna: 553 773 940

Školní 90

Háj ve Slezsku, 747 92

Halloweenský týden v ŠD

To byla ale strašidelná jízda! Školu jsme si „halloweensky“ vyzdobili. Nejprve jsme umístili dýně, které nám darovala paní učitelka Jana Staňková. Pak jsme vyrobili velké černé pavouky, aby nám dýně hlídali. Na stromy jsme dali létající duchy a užili si krátké prázdniny.

V pondělí jsme darované dýně vydlabali a opět vystavili před školou. Děti z Koumáku ve školní kuchyňce vařily sliz.V úterý jsme do školy došli v halooweenských kostýmech a odpoledne si uspořádali strašidelnou diskotéku. Středa byla ve znamení košťat, na kterých jsme lítali v jednotlivcích i dvojicích. Ve čtvrtek odvážlivci mohli prokázat svou odvahu a ponořit ruce do zeleného nebo červeného slizu a lovit v něm pavouky, oči nebo krvavé prsty.Celý týden jsme pořádali pavoučí dostihy a foukání brčkem malovaných očí. Také jsme si malovali roztomilé netopýrky a vyráběli  papírové skládačky ve tvaru dýní a lebek.

Za odvahu, šikovnost, nápaditost, ale i spolupráci, ukázněnost a kamarádství,  jsme byli odměněni halloweenskými sladkostmi, které byly moc dobré. Celý týden jsme se dobře bavili, ale teď už se chystáme na Mikuláše a Vánoce.