ředitelna: 553 773 333

sborovna: 553 773 940

Školní 90

Háj ve Slezsku, 747 92

Akční únor v družině

Začátek února byl ve znamení zamilovaného Valentýna. Vyzdobili jsme si sál a na čtvrtek  9.2. si připravil pan vychovatel Pavel  Valentýnskou diskotéku  plnou her a soutěží. Zájemci o netradiční foto mohli navštívit náš valentýnský fotokoutek. A pak jsme  do úterý 14.2., kdy Valentýna slavíme, vyráběli přáníčka a drobné dárky všem našim milým.

V sobotu 18.2. nás čekal Pirátský maškarní ples. Rodiče ze SRPD nás poprosili o vystoupení dětí. Pustili jsme se tedy do nacvičování pořádné pirátské šou s POIkami, stuhami, gymnastickými kruhy, vlajkami a v neposlední řadě s překrásnou pirátskou lodí, kterou nám zapůjčili starší spolužáci z vystoupení Titanik. Cvičili jsme velmi pilně, uskutečnili i zkoušku v Hotelu. Sobotní maškarní ples se velmi vydařil, vystoupení proběhlo také dobře a k naprosté spokojenosti diváků i rodičů ze SRPD.

Ve středu 23. a čtvrtek 24. 2.nás ve škole navštívili předškoláci z MŠ. Středu, kdy přišly děti ze Smolkova a Lhoty, zvládla paní učitelka Jiřka s paní asistentkou. Ve čtvrtek přišlo dokonce 30 dětí z Háje. A tak nás paní učitelka poprosila o spolupráci. Jedna skupina se s prvňáčky učila, druhá s paní vychovatelkou Věrkou a s paní asistentkou Andreou cvičila a hrála soutěže v sále. Pak se děti vystřídaly. Nakonec jsme si všichni společně zatancovali školkovou taneční sestavu.

Jó a pak byly prázdniny.

Za ŠD Věra Bielková