ředitelna: 553 773 333

sborovna: 553 773 940

Školní 90

Háj ve Slezsku, 747 92

Muselo to přijít

Je asi pravda, že všechno jednou skončí. A bohužel skončil i pobyt našich skvělých praktikantek Kristýnky a Anetky.

Pět týdnů pro nás vymýšlely různé aktivity, povídaly si s námi a pomáhaly všem. Čas jejich odchodu se blížil, my jsme s tím nemohli nic dělat. Alespoň jsme se rozhodli pro rozloučení ve velkém stylu.

Připravili jsme kouzelnou krabici, plnou překvapení. Nemohli jsme se rozhodnout, co které z děvčat  dáme, tak si dárky losovaly. Když si zaklepaly na kouzelnou krabici , vyklouzl z ní někdo z družiny a ten držel v ruce dárek. A tak holky dostaly nejen kytku, ale i  barevné překvapení, pytel brambor, jazykový kurz, domácí zvířátko, něco na zub, 3D puzzle nebo třeba přelet nad Alpami. Všichni jsme hádali, co se pod názvy dárků skrývá a moc jsme se nasmáli.

Ovšem nejen my jsme měli dárky pro děvčata, ale i ony měly krásně nazdobené dárečky pro všechny děti i  vychovatele.  Kristýnka nás pak pozvala na rozlučkovou tajenku, jejíž indície jsme hledali na terase.

Abychom smutek z loučení nějak zahnali, společně jsme si udělali radost úžasnými drinky. Vlastnoručně  ve školní kuchyňce vyrobený bezový sirup, lístek máty, kousek citrónu, pár jahůdek a všechno zalité čistou vodou. To byla dobrota.

Našim skvělým praktikantkám přejeme, ať se jim všechno daří a pevně věříme, že se s nimi někdy zase potkáme.