ředitelna: 553 773 333

sborovna: 553 773 940

Školní 90

Háj ve Slezsku, 747 92

Už jste přihlášení?

Přijďte prožít dílny čtení nejen pro rodiče, které proběhnou ve čtvrtek 14. prosince od 16:15 do 17:00 v rámci akce „Kniha pod stromeček“. Přijďte se dozvědět „Jak si vybrat knihu“ nebo „Jak vypadá dílna čtení“.

Máte rozečtenou knihu a zajímá Vás, co byste se z ní a o ní mohli naučit? Nebo Vám leží na polici a vy už se nějakou dobu nemáte k tomu, abyste ji otevřeli? Vezměte ji s sebou, nebo si vyberte z nabídky těch, které pro Vás nachystáme my. Jak je vůbec možné, že si v českém jazyce čteme každý jinou knihu? Kam se poděly čítanky? Můžeme se takhle vůbec učit? A má to nějaký smysl? Přihlaste se na workshop pro dospělé, který pro Vás připravila p. uč. Ludvíková – „Jak vypadá dílna čtení?“. Pro přihlášení stačí kliknout sem. 

Chcete u sebe nebo svých dětí podpořit dovednost vybrat si „tu správnou“ knihu? Jak se v knihovně, v knihkupectví, v domácí nebo školní knihovničce správně rozhodnout? Musíme se to vůbec učit? Už jste navštívili novou školní Čítárnu? A chcete zažít dílnu čtení tak, jak ji zažívají Vaše děti? Vezměte je s sebou nebo přizvěte jiné dospěláky a přijďte si užít chvíli pohody nad dětskými knihami. Workshop pro rodiče s dětmi chystají p. uč. Hrbáčová a p. uč. Loňková – „Jak si vybrat knihu?“. Pro přihlášení klikněte sem. 

Jestli ty „nové metody“ fungují nebo ne můžete zjistit na vlastní kůži. Na vlastní oči i uši. Třeba pak najdete další společné téma, o kterém si se svými dětmi můžete povídat. Čtenářská dílna může být zážitkem. Budeme rádi, když ji prožijete s námi, třeba i s šálkem kávy nebo vánočního punče…