ředitelna: 553 773 333

sborovna: 553 773 940

Školní 90

Háj ve Slezsku, 747 92

Kniha pod stromeček – pozvánka

V obchodech se už objevila vánoční výzdoba, je tedy ten správný čas přidat i pozvánku na adventní setkání na půdě školy. Proběhne ve čtvrtek 14. prosince 2017 od 16 hodin. Rádi bychom Vás pozvali na odpoledne, které jsme nazvali „Kniha pod stromeček“. Cílem této chystané akce je zejména podpořit školní knihovnu pro děti z 1. i 2. stupně, ale také možnost neformálně se potkat, ochutnat nejen pečené dobroty, společně si zazpívat a s jemným předstihem si také popřát příjemné prožití Vánoc.

Čtení je pro nás důležitou součástí učení, proto jsme se rozhodli obohatit naši školní knihovnu o nové tituly. Využijeme je nejen ve čtenářských dílnách, ale také jako zdroj textů, se kterými můžeme společně pracovat v hodinách, stejně tak i v třídních knihovničkách, odkud si je budou moci naši žáci půjčit i domů. Protože kniha se stává důležitou v okamžiku, kdy může svůj příběh či poselství šířit dál. To bychom moc rádi.

Rozšíření naší školní knihovny budete moci podpořit jak koupí vybrané knihy přímo na místě, na nákup knih využijeme také všechny prostředky, které ve spolupráci se SRPD Hajeto získáme z vánočního jarmarku. Budeme moc rádi, když budete sdílet naši radost ze čtení a jakýmkoliv způsobem podpoříte naši vánoční čtenářskou nadílku.

V 16 hodin otevřeme školu pro první návštěvníky. Chystáme pro Vás tvořivé dílny, kde si budete moci vyrobit ozdoby s vánoční nebo čtenářskou tematikou, vánočně Vás naladí i naše krátké vystoupení a moc rádi si s Vámi popovídáme u adventního čaje nebo něčeho dobrého na zub, a to nejen o knihách…

tým ZŠ Háj