ředitelna: 553 773 333

sborovna: 553 773 940

Školní 90

Háj ve Slezsku, 747 92

Páteční FAKT perný den

Od rána jsme řešili, jestli odpoledne bude pršet a zmokne nám naše super výzdoba. Připravena představení  bylo třeba dotrénovat. Jenže kde? V parku nebo

v sále, kde jsme plánovali mokrou variantu? Procvičili jsme naše světelné vystoupení s POI a kruhama raději na obou místech. Pak jsme v ještě doladili vystoupení dramaťáku. Také bylo třeba dozdobit plot kolem školy, zapálit svícníčky a nechat odvézt kulisy do parku.

A pak to začalo…. Spustil se déšť (naštěstí jen trochu). Naše drahé svítící kruhy odmítly svítit, ale zato park, který měl být na  světelnou šou zatměný, svítil až moc. Na pódiu, kde jsme měli vystoupit, byla už zabydlená kouzelnice  Radana. Domluvená hudba byla najednou nějaká jiná. Také jsme málem zapomněli na přehlídku masek. Jenže my nejsme žádná ořezávátka a umíme vše vyřešit tak, že skoro nikdo nic nepoznal. A jestli poznal, tak mu to nevadilo, protože jsme slyšeli jen samé pochvaly. Děti byly moc šikovné a vydatný potlesk diváků si opravdu zasloužily. Poslední den našeho Halloweenského týdne jsme si všichni FAKT užili.

Kolektiv ŠD